Gündem

1 milyon lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda, 1 milyon 60 bin TL değerinde kaçak sigara ve çok sayıda üretim malzemesi ele geçirildi.

Abone Ol

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kaçak sigara ve uyuşturucu madde imali ve ticaretine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen çalışmalar sonucu Germencik ilçesinde A.T. ve N.C. isimli şüphelilerin kaçak sigara ürettiği ve sattığı tespit edildi. Yapılan operasyon sonucu piyasa değeri 1 milyon 60 bin TL olan kaçak sigara ve çok sayıda üretim malzemesi ele geçirildi.

MAKARONLARI TÜTÜNLE DOLDURDULAR

Jandarma ekipleri, kaçak sigara ürettiği ve sattığı tespit edilen A.T. ve N.C. isimli şüphelilerinin yakalanması için belirlenen adrese operasyon düzenledi. Şüphelilerin ikametinde yapılan adli aramada piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 60 bin TL olan 2 adet elektrikli sigara sarma makinesi, 90 bin adet içi tütün doldurulmuş makaron, 120 bin adet boş makaron, 280 kilogram kıyılmış tütün, 980 adet kesilmiş bandrol ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheliler hakkında başlatılan adli süreç devam ediyor.