Gündem

15 yaşındaki çocuğu öldürdüler: 5 şüpheli adliyeye sevk edildi

Gaziosmanpaşa’da motosikletle gelen 2 kişi parkta oturan 15 yaşındaki çocuğa ateş açtı. Geçmişte etikleri kavganın intikamını almak için A.D’yi öldürdüklerine ilişkin 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Abone Ol

Gaziosmanpaşa’da Yeni Mahalle’de bir parkta oturan A.D. kasklı 2 yayanın açtığı ateş sonucu kaldırıldığı hastanede aynı gün öldü. 21 Eylül’de gerçekleşen olayda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre olay yerine kafalarında kask olan iki kişinin geldiği, A.D'ye silahla ateş ederek olay yerinden uzaklaştıkları kaydedilmişti.

A.D'nin silahla ateş edilmesi sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 5 şüphelinin, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.

İNTİKAM İÇİN ÖLDÜRMÜŞLER

Olayda ateş ettiği belirlenen K.C.Ö. ve F.C.U. ile olayla ilgisi olan Ö.C.U, R.K. ve M.T'nin gözaltına alındığı belirtilen açıklamanın ardından şüpheliler, "kasten öldürme" suçundan adliyeye sevk edildi. Olayda 2 ruhsatsız tabanca ile 1 motosikletin ele geçirildiği belirtilmişti.
Açıklamada, şüphelilerin, maktul ile geçmişte kavga ettikleri, olayın intikam amacıyla meydana geldiğinin değerlendirildiği ifade edilmişti.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden ateş ettiği belirlenen K.C.Ö., F.C.U. ile yardım ve yataklık suçundan gözaltına alınan Ö.C.U(20), R.K. (23), M.T. (18) 'Kasten Öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.