Magazin

16 Ekim Masterchef eleme adayları kimler oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı?

16 Ekim Masterchef eleme adayları kimler oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? diye vatandaşlar merak ediyor. Dün yaşanan Masterchef Türkiye’de Mavi Takım ile Kırmızı takım arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı. Günün sonunda ise bir takım dokunulmazlığı kazandı ve bir kişi yarışma gereği buradaki hayallerine veda etti. Peki, 16 Ekim Masterchef eleme adayları kimler oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? Dokunulmazlığını hangi takım kazandı?

Abone Ol

16 Ekim Çarşamba günü haftanın ilk takım oyunu oynandı. Bunun ardından dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalardan biri olan Masterchef Türkiye’de haftanın ilk takım oyununda günün yemeği börekler oldu. Mavi takım kaptanı Semih ve kırmızı takım kaptanı Muratcan haftanın ilk dokunulmazlığını almak için bu akşam karşı karşıya geldi. 16 Ekim Masterchef eleme adayları kimler oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı?  

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin liderliğinde oynanan oyunda haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan takım Kırmızı Takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Masterchef Türkiye’de kıran kırana bir mücadele yaşandı. 16 Ekim günü yemeği olarak takımlardan ‘börek’ yapılması istendi.  Gecenin sonunda en iyi tabakları hazırlayan takım dokunulmazlığı kazanırken; kaybeden takım ise bir arkadaşını potaya göndermek için elemeye gitti. Şeflerin değerlendirmesi sonucu bireysel dokunulmazlığı alan yarışmacı Şirin oldu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlığın sahibi Şirin haftanın ilk eleme adayı olarak Onur'u seçti. Eleme potasına giden ikinci yarışmacı takım oylaması sonucunda Eda oldu.

MASTERCHEF TAKIMLAR NASIL OLDU?

Mavi Takım:

Semih (Takım Kaptanı)

Onur

Eda

Kaan

Şirin

Hakan

Akın

Kırmızı Takım:

Muratcan (Takım Kaptanı)

Emre

Kerem

Ezgi

Alper

Beyza

Erim