18 yaşındaki Yaşar Karakaş’ın ölümüyle sonuçlanan olay, İstanbul’un ilçesi Fatih’te Atik Ali Mahallesinde, 30 Eylül Çarşamba günü saat 07.00 sularında meydana geldi. Gelen ihbar üzerine verilen adrese giden polis ve sağlık ekipleri Yaşar Karakaş’ın cesediyle karşılaştı. Karakaş’ın vücudunda darp izlerine ve elektrik verilmesi nedeniyle oluşan yanıklara rastlandı. Olay sırasında evde olduğu belirlenen ve çelişkili ifadeler veren 1’i kadın 5 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERİN DOSYALARI KABARIK

Cinayet Büro Amirliğinde sorgusu tamamlanan şüphelilerden kadın şüpheli E.T., "Daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden kavgalar oluyordu. Ben de bu evde kalıyordum. Olay günü ben gece dışardaydım. Sabaha karşı eve geldiğimde onların Yaşar Karakaş’ı darp ettiklerini ve elektrik verdiklerini gördüm. Hemen polise haber verdim" sözleriyle polise olayı anlattı. Diğer şüpheliler de kavga ettiklerini kabul ederken, cinayeti kabul etmeyerek birbirlerini suçladılar.

Yapılan incelemede şüphelilerin daha önceden de çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi. Polis kayıtlarına göre Şüphelilerden Ramazan K.'nin 10, Cebrail K.'nin 4, İsmail K.'nin 11, Kadir K.'nin ise 2 suç kaydı olduğu belirlendi.

OTOPSİDEN SONRA BELLİ OLACAK

Poliste işlemleri tamamlanan 1'i kadın 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Yaşar Karakaş’ın darp edildikten sonra mı, elektrik verildiği sırada mı öldüğü Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Kaynak: haber merkezi