Dünya

188 yaşında olduğu iddia edilmişti! Siyaram Baba'nın sırrı çözüldü

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletindeki Khargone bölgesinde yaşayan Siyaram Baba adındaki kişinin 188 yaşında olduğu iddia edilmişti. Görenin hayrete düştüğü adamın sırrı çözüldü.

Abone Ol

Sosyal medyadan paylaşılan kısa sürede popüler olan görüntülerdeki adamın 188 yaşında olduğu iddia edilmişti. Yeni iddiaya göre, bu adam Shri Siyaram Baba isimli bir guru olduğu ve 111 ila 112 yaşında olduğu tahmin edildi. 

SİYARAM BABA İSİMLİ BİR GURU

Sosyal medyada paylaşılan 188 yaşındaki bir adam ait görüntüler sosyal medya kullanıcılarını hareketlendirdi. Ancak işin sırrı bambaşka bri şekilde ortaya çıktı. Görüntülerdeki adamın Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletindeki Khargone bölgesinde yaşayan Siyaram Baba adında bir guru olduğu ifade edildi.

KAÇ YAŞINDA?

Yaşı hakkında farklı kaynaklarda farklı bilgiler olsa da, yerel haberler göz önünde bulundurulduğunda 2024 yılındaki yaşının 111 ya da 112 olduğu söylenebilir. 2022’de yapılan bazı paylaşımlarda ’nın yaşı 109, bazılarında ise 110 olarak belirtilmiş. 6 yıl önceki bir haberde de Siyaram Baba için “105 yaşında” ifadesi kullanılmış. Siyaram Baba, yalnızca Hindistan’dan değil, yurtdışından da yoğunlukla ziyaretçi alan bir dini figür. Bu sebeple sosyal medyada onun adına açılmış ve videolarını paylaşan birçok kullanıcı hesabı bulunuyor. Bu hayran hesaplarından biri ise "viken_kushwah_official" kullanıcı adına sahip. Viken Kushwah isimli bu kişi, Siyaram Baba’nın videolarını paylaşıyor ve filigran olarak videonun altına kendi kullanıcı ismini ekliyor.