Magazin

3 Ekim MasterChef eleme adayları! MasterChef dokunulmazlık oyunu kim, hangi takım kazandı?

MasterChef yemek yarışması programında her zaman olduğu gibi büyük bir heyecanla ekranları başındaki izleyicileri ekrana kilitledi. Bu haftanın üçüncü oyununda dokunulmazlık oyunu için seçilen yemek, dikkatleri üzerine çekti. Peki, 3 Ekim MasterChef eleme adayları! MasterChef dokunulmazlık oyunu kim, hangi takım kazandı? İşte detaylar…

Abone Ol

Masterchef Türkiye yarışma programı Mavi Takım ve Kırmızı Takım arasında kıyasıya mücadeleyle devam ediyor. Şefler, 3 Ekim Perşembe günü dokunulmazlık yarışında döner teması içerisinde yarışmacılardan lezzetli kıyma, tavuk ve et döner hazırlamalarını talep etti. Heyecanın dorukta olduğu yarışmada, 3 döner lezzeti şef jürilerden tam not almak için yarıştı.

3 EKİM MASTERCHEF ELEME ADAYLARI OLDU?

3 Ekim Perşembe günü Masterchef yemek yarışmasında potaya giren ilk isim Şirin oldu. İkinci isim ise, eleme potasında Alper yer aldı.

Haftanın eleme adayı ise henüz belli olmadı.

3 EKİM MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yapılan yemekler arasında en iyi tabağı çıkararak jüriden tam not alıp bireysel dokunulmazlığı almaya hak kazanan yarışmacı yine Kaan oldu.

3 EKİM MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Mehmet Yaşınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şeflerin değerlendirmeleri sonucunda, istenen yemeği en iyi yaparak dokunulmazlık oyununu kazanan takım Mavi Takım oldu.