Ekonomi

50.000 TL nakit para onaylandı. SMS atın vakit kaybetmeden yararlanın. T.C kimlik no ile alabilirsiniz.

Nakite sıkışan vatandaşlar için Ziraat Bankası’ndan müjdeli haber geldi. 50.000 TL acil ihtiyaç kredisi veren bankanın fırsatlarından yararlanmak için 4757’ye SMS göndermeniz yeterli. İşte merak edilen detaylar...

Abone Ol

Acil ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için Ziraat Bankası yeni kampanyalar sunmaya başladı. Ziraat Bankası,müşterileri için düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatı sunacağını duyurdu. Acil nakit ihtiyacı olan herkes Ziraat Bankası müşterisi olarak kampanyaya dahil olabiliyor. İşte Ziraat Bankası’nın yeni hızlı kredi kampanyası ve başvuru detayları… 

SMS İLE KREDİ ALMAK MÜMKÜN 

Acil nakit ihtiyacı olanlar için Ziraat Bankası’nda sms ile kredi dönemi başladı. Üstelik de düşük faizli ve hızlı onaylı kredi veriliyor. Ziraat Bankası, 50.000 TL’ye kadar üst limitli kredilerinde faizleri düşürürken, şubeye gitme zorunluluğunu da ortadan kaldırdı. Sadece T.C kimlik kartı ile SMS göndererek Ziraat Bankası’ndan kredi alma şansına sahip olabilirsiniz. Ziraat Bankası hızlı Kredi kampanyasında başvuru şartları ve başvuru onay süreci de netleşti. 

 ACİL KREDİ İMKANI 

Eylül ayının son günlerine özel olarak kredi kampanyası düzenleyen Ziraat Bankası, acil paraya sıkışan müşterileri için 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli düşük faizli kredi verecek. Kredi puanı 1200 ve üstü olan Ziraat Bankası müşterilerine yönelik başlatılan kampanya kapsamında en uygun faiz oranı uygulanacak. Ziraat Bankası’nın düşük faizli kredi kampanyasında başvuru Sadece 5 dakika içinde onaylanıyor.

ACİL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası’nın yeni acil kredi kampanyasında başvurular son derece kolay. Tek yapmanız gereken cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne T.C kimlik numarasını yazıp boşluk bıraktıktan sonra kredi yazarak 47 57’ye SMS göndermek. Bunun dışında Ziraat Bankası’nın acil kredi kampanyasından yararlanmak için mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Ziraat Bankası bu Kredi kampanyasına 36 ay vadeli olarak sunuyor ancak 3 ay ödeme erteleme seçenekleri de bulunuyor. Kampanya 10 Ekim tarihine kadar geçerli olacak. Kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret ederek daha detaylı bilgi alabilir.