Bir süredir birlikte olan Onur Uzun ve Büşra Müftüoğlu çifti, tatil için Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi’ne gitti. Yamaç paraşütüyle uçmak isteyen çift, son yıllarda Ören’de popüler olan 620 metre yükseklikteki Alatepe Dağı’na pilot Zeki Dokumacıoğlu ve pilot Ceren Eren ile uçmak için çıktı.

“YÜZÜĞÜ YERE DÜŞÜRDÜM”

Manzaranın havadan keyfini sürerek telsizle haberleşen çiftten Onur Uzun sevgilisi Büşra Müftüoğlu ile birbirlerine yakın uçtukları esnada sevgilisine bir sürprizi olduğunu söyledi. Cebindeki tek taş yüzük kutusunu çıkararak Müftüoğlu’na “Benimle evlenir misin?” diye sordu. Büşra Müftüoğlu’nun “evet” cevabını vermesi üzerine mutluluk dolu anlar yaşayan çiftten Onur Uzun şaka yapmak amacıyla sevgilisine yüzük kutusunun yere düştüğünü söyledi.

DÜŞÜRDÜM DEDİĞİ YÜZÜĞÜ PARMAĞINA TAKTI

Duyduğuna inanmak istemeyen Müftüoğlu “Ciddi misin” diye sordu. Kız arkadaşını yüzüğü düşürdüğüne inandıran Uzun, yaptıkları inişin ardından teklifin mutluluğunu sarılarak yaşadı. Kız arkadaşını yüzüğü sahilde düşürdüğünü söyleyerek sahile götüren Uzun burada teklifini yineleyerek “düşürdüm” dediği yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktı.

Kaynak: haber merkezi