Gündem

“Adam mısın sen?” kavgası ölümle sonlandı

Pazarcı esnafı ile husumetlisi arasında “Adam mısın sen” sözleriyle başlayan tartışma kanlı bitti. Kavganın sonunda 1 kişi bıçaklanarak yaralanırken 1 kişi, pazarcı esnafı kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Abone Ol

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde pazarcı esnafı ile husumetlisi arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada pazarcı esnafı Yiğit Laç’ı kalbinden bıçaklayarak öldüren E.T., kavgayı ayırmaya çalışan esnafı da bacağından bıçakladı.

Olay Köse Sokak Doğu Kışla Pazaryerinde iddiaya göre pazarda esnaflık yapan Yiğit Laç ile husumetlisi E.T. arasında “Adam mısın sen?” diyerek başladı. Kavgaya dönüşen tartışmada E.T. Yiğit Laç’ı kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Kavgayı ayırmaya çalışan esnaf Ali B.’yi ise bacağından bıçaklayan E.T. 2 kişiyi kanlar içinde bırakarak olay yerinden uzaklaştı.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırılırken, ağır yaralı olan Yiğit Laç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.