Gündem

Adana'da kayın pederinin evini kundaklamıştı: Elim değmiş olabilir

Adana'da bir kadın evliliğinde şiddet görmesi nedeniyle babasına sığınırken eşi ve eşinin erkek kardeşi eve saldırı gerçekleştirdi. Şüpheliler evi molotof kokteyli ile kundakladı.

Abone Ol

Adana'da Eren Ö., kardeşi Mert Ö. ile birlikte evi terk eden eşi Fadime Ö.’yü darp ettikten sonra sığındığı kayınpederi Osman G.’nin evini molotof kokteyli ile kundakladı. Yangın büyümeden söndürülürken, saldırgan damat ve kardeşi gözaltına alındı. İfadesi alınan şüphelilerden Mert Yiğit Öztürk'ün sözleri duyanları şaşırttı.

EŞİNDEN ŞİDDET GÖREN KADIN BABASININ EVİNE SIĞINDI

Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesinde meydana gelen olayda eşi Eren Ö.’den bir süredir şiddet gördüğü gerekçesiyle evini terk eden Fadime Ö., babası Osman G.'nin evine döndü.

MOLOTOF KOKTEYLİ İLE EVİ KUNDAKLADI

Eren Ö., eşini ikna etmek için beraberinde kardeşi Mert Ö.’yü de alarak kayınpederinin evine gitti. Fadime Ö.’nün eve dönmek istememesi üzerine çıkan tartışmada eşi tarafından darp edildi. Yaşanan arbede sırasında damat ve kardeşi, molotof kokteyli ile Osman G.’nin evini kundaklayıp kaçtı.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi. Çıkan yangın büyümeden söndürülürken, Fadime Ö. sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Fadime Ö.'nün tedavisinin ardından taburcu oldu. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri şüpheli damat ile kardeşini yakalayarak gözaltına aldı. İki kardeşin saldırı anı ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

"KİMSEYE VURMADIM"

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Mert Yiğit Öztürk ile M.S.'yi sokakta yürürken yakalandı. Polis merkezine götürülen şüphelilerden Öztürk, ifadesinde, "Evine götürmek için yengemin yanına gittim. Tartışma çıktı ancak kimseye vurmadım. Elim değmiş olabilir. Sinirlenip, dışarı çıktım. Sokakta bulduğum içki şişesine benzin doldurup, eve attım" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mert Yiğit Öztürk tutuklandı, M.S.'nin Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Loading...