Adana’da 15 yaşındaki lise öğrencisini taciz eden 31 yaşındaki zanlı Oktay S.’nin 24 suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Onca suça rağmen, sokaklarda hala suç işleyen ve ceza almayan şahıs, yolunu kestiği lise öğrencisini taciz etti.  

ADANA'DA LİSELİ KIZI TACİZ EDEN ŞAHIS YAKALANDI MI?

7 Ekim’de saat 20.00 sıralarında Seyhan ilçesi Havuzlubahçe Mahallesi’nde, okuldan eve dönen lise öğrencisinin yolunu motosikletli Oktay S. kesti.  Pantolonunun fermuarını açıp, cinsel organını kıza gösteren zanlı kızın çığlık atmasıyla uzaklaştı. Olayın ardından cep telefonuyla babasını aradı. Olayı anlatan liseli öğrenci ve babası Dağlıoğlu Polis Merkezi’ne giderek, motosikletli şahıstan şikayetçi oldu.

67078148824Fa615F43Bca89

24 SUÇ KAYDI OLAN TACİZCİ YAKALANDI MI?

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, sokak ve güzergahtaki yaklaşık 100 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini mercek altına aldı. Şüphelinin kimliği ve adresini tespit eden ekipler, Oktay S.’yi Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahallesi’ndeki evine yapılan baskında gözaltına aldı. Şüphelinin motosikletinin ise Antalya’nın Kepez ilçesinden çalındığı, üzerindeki plakanın ise çalıntı başka bir motosiklete ait olduğu anlaşıldı.

 ‘CİNSEL İSTİSMARI, HIRSIZLIK, YARALAMA’ SUÇUNA KARIŞMIŞ

Polis merkezine götürülen zanlı Oktay S.’nin 2013 yılında ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçuna karıştığı, ‘Hırsızlık’ ve ‘Taksirle yaralama’ suçlarından 24 kaydının olduğu ortaya çıktı. Evli ve eşinin hamile olduğu öğrenilen Oktay S., ifadesinde, “Oradan geçtim ancak kimseyi taciz etmedim’’ beyanında bulundu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Oktay S., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.