Gündem

Adana'da TEKNOFEST heyecanı devam ediyor! Selçuk Bayraktar, Ekol TV'ye konuştu

Son dakika haberleri: T3 Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde, TEKNOFEST 2024 ziyaretçilere kapılarını açtı. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Ekol TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Adana'da düzenlenen teknoloji festivalinde en fazla online kayıtın alındığını Ekol TV'den Enes Arol'a açıkladı. 

"EN FAZLA KAYIT ALAN FESTİVALİMİZ"

Bayraktar, "'Bir çocuk gelsin, uçağa dokunsun' sloganıyla yola çıktık. Adana bugüne kadar online kayıt açısından en fazla kayıt alan festivalimiz oldu" dedi.

"HERKESİ TEKNOFEST'E BEKLİYORUZ"

'Bir çocuk gelsin, uçağa dokunsun' sloganıyla yola çıktıklarını anlatan Bayraktar, "Çok yoğun bir katılım ve ilgi var. Bu ilgi hafta sonu daha da artacaktır. Bu nedenle tüm ziyaretçilerimize hafta içini ve toplu taşımayı kullanmalarını öneriyoruz. Teknolojinin yeni sürprizleri olacak. 'Bir çocuk gelsin, uçağa dokunsun' sloganıyla yola çıktık. Adana bugüne kadar online kayıt açısından en fazla kayıt alan festivalimiz oldu. On binlerce genç kardeşimizi biz buraya getiriyoruz. Onların hayallerine dokunarak nice eserler geliştirmesi için katkı sunuyoruz. Bizim amacımız genç kardeşimizin, en imkanı olmayan çocukların dahi hayallerine girebilmek. Herkesi Adana'da düzenlediğimiz TEKNOFEST'e bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Loading...