Ahu Tuğba, oyunculuk kariyeri boyunca Kemal Sunal’dan Cüneyt Arkın’a kadar Türkiye’nin en önemli oyuncuları ile başrol oynadı. Seks furyasının sürdüğü dönemde, hayat kadını, uyuşturucu bağımlısı ama saf ve mağdur kadını canlandırdığı karakterler ile hafızalarda yer etti. Bir süredir ABD’de kızı Anjelik ile birlikte yaşamına devam eden Ahu Tuğba’dan 1 Eylül’de acı haber geldi. Geriye onlarca film bırakan ünlü oyuncu evinde hayata gözlerini yumdu. Gelen vefat haberinin ardından Ahu Tuğba’nın eşleri, evlilikleri çocuğu gibi ayrıntılar da pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı…

Ahu Tugba Ilk Esi I

AHU TUĞBA KAÇ KEZ EVLENDİ, EŞLERİ KİMLER?

Ahu Tuğba hareketli kariyerinin yanı sıra aynı zamanda özel hayatında da oldukça hareketliydi. Ünlü isim hayatı boyunca 10 evlilik yaparken, evliliklerinin tamamı ise magazin dünyasında yer almadı. Ahu Tuğba’nın evlilikleri ile ilgili bilgiler oldukça kısıtlı iken ünlü ismin özel hayatı şu şekilde özetlenebilir.

Ahu Tugba Ilk Esi B

Ahu Tuğba’nın ilk evliliği ve ilk eşi ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Konuya dair tek bilgi ise Ahu Tuğba’nın nikah masasına 1973 yılında oturduğu. Yine bu evliliğin en zaman bittiği de bilinmezler arasında yerini koruyor.

Ahu Tugba Ilk Esi C

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba ikinci evliliğini Mustafa Ulusoy ile yaptı, 1981 yılında evlenen çift 1983 yılında yollarını ayırdı.

Ahu Tugba Ilk Esi D

Sonrasında Nafiz Kavi ile kısa süreli bir evlilik yapan Ahu Tuğba, 1984 yılında ise Süha Kutlu ile nikah masasına oturdu.

Ahu Tugba Ilk Esi E

Osman Soyer ile 1988 yılı içinde hem evlenen hem boşanan Ahu Tuğba, sırasıyla Enis Karaduman ve Mete Has ile evlilik yaptı.

Ahu Tugba Ilk Esi F

1991-1992 yılları arasında Pascal Levaseur ile evli kalan Ahu Tuğba, 1992 yılında kızının babası ABD’li doktor Timmy Alejtanij ile evlendi ve 2010 yılına kadar evli kaldı.

Ahu Tugba Ilk Esi A

Ahu Tuğba 2010 yılında yaptığı son evlilik ile ilgili ise bir bilgi bulunmuyor.

AHU TUĞBA’NIN İLK EŞİ KİM?

Ahu Tuğba’nın ilk eşinin kim olduğuna dair bir bilgi bulunmazken ünlü oyuncunun henüz 18 yaşındayken nikah masasına oturduğu tarih bilgilerinden ortaya çıkıyor.

Ahu Tuğba geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda ilk eşi hakkında konuşmuştu. İlk eşinin kim olduğu konusunda ayrıntı vermeyen ünlü oyuncu “Mesela yolda ilk eşimi gördüm, tanıyamadım. Kafamı duvara vuruyorum. “Ben bunula mı evlendim, aşık oldum.” diye iki gün kendime gelemedim.

Baya yıpranmış adam. Resmen tuvalete zor attım kendimi, istifra ettim. Üç gün kendime gelemedim, gençliğim gitti diye. Yalan söyleyemem.

İlk eşimin yüzüne de söyledim. Resmen fenalık geldi, görmek istemiyorum, sana aşık olmamı beynim almıyor… Gerçeği söyledim.”  İfadelerini kullanmıştı.

Ahu Tugba Ilk Esi H

AHU TUĞBA’NIN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

10 evlilik yapan Ahu Tuğba’nın tek bir tane çocuğu bulunuyor. Ahu Tuğba’nın tek çocuğu Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij ünlü oyuncunun 9. evliliği ABD’li Doktor Timmy Alejtanij’den 1992 yılında dünyaya geldi.