Spor

Ajax Beşiktaş maçı ne zaman ve saat kaçta? Ajax BJK maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan bu hafta başlıyor. Turnuvada ülkemizi Fenerbahçe ve Galatasaray ile birlikte temsil edecek olan Beşiktaş, ilk hafta maçında Hollanda evi Ajax'la deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte, Ajax Beşiktaş maçına dair bilgiler...

Abone Ol

Ajax Beşiktaş maçı için artık nefesler tutulmuş durumda. UEFA Avrupa Ligi ilk hafta karşılaşması olan zorlu mücadelede Beşiktaş, Amsterdam'da üç puan için sahaya çıkacak. İşte, şimdiden merakla beklenen Ajax Beşiktaş maçı ile ilgili bilgiler...

AJAX BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi 1. hafta karşılaşması olan Ajax Beşiktaş maçı, 26 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de oynanacak ve TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. 

Mücadelenin hakem üçlüsü ise henüz açıklanmadı.

KARA-KARTAL İLK GALİBİYETİN PEŞİNDE

Hollanda ekibi Ajax ile bugüne dek iki kez eşleşen Beşiktaş, rakibine karşı oynadığı dört mücadeleyi de kaybetti. Siyah beyazlı temsilcimiz, Amsterdam'daki maçta şeytanın bacağını kırarak hem rakibini ilk kez yenmek hem de turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL İLK 11'İ

Mert Günok, Svensson, G.Paulista, Emirhan Topçu, Masuaku, Semih Kılıçsoy, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Immobile.