Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS’in sevilen üyesi SUGA’nın alkollüyken elektrikli skuter kullanması gündeme bomba gibi düşmüştü. Basına sızdırılan tahlil sonuçlarına göre SUGA’nın kanındaki alkol seviyesinin yüzde 0.0027 olduğu ortaya çıkarken, hayranlarının eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

BTS’e yakın kaynakların aktardığına göre SUGA’nın gruptan ayrılması ya da grubun 2025’te yeni albümle geri döneceklerine dair planların ertelenmesi şu an gündemde değil. Ayrıca ünlü yıldızın bu durumdan çok pişman olduğu da belirtildi.

Yaşanılan bu skandalın K-pop camiasında BTS’in imajına zarar verip vermeyeceği hayranları tarafından merak ediliyor.

Sosyal medyada grubun takipçilerinden çoğu SUGA’nın ayrılmasını istediklerini dile getiren bazı mesajlar paylaştı: “Önemli bir üye değil, bu yüzden gruptan ayrılmalı,” “Nasıl bu kadar bencil olabiliyor? Kendi isteğiyle gruptan ayrılmalı…”

NE OLMUŞTU?

K-pop yıldızı Suga, alkollüyken elektrikli skuter kullanırken yakalandıktan sonra herkesten özür diledi. Skuteri park ederken yere düşen şarkıcıyı polis fark etti.

Suga, "Dikkatsiz ve yanlış davranışlarım nedeniyle incinen herkesten özür diliyorum. Gelecekte böyle şeylerin yaşanmaması için davranışlarıma daha fazla dikkat edeceğim" açıklamasında bulundu.

Ünlü yıldızın ehliyetine de el konulurken BTS'i yöneten plak şirketi, Suga'nın scooter ile yalnızca 500 metre yol kat ettiğini belirtti. Birçok hayranı, Suga'yı yaşanan olaydan dolayı çevrimiçi ortamda eleştirdi.