Yaşam

ALP KAVASOĞLU KİMDİR? Ünlülerin makyözü Alp Kavasoğlu neden öldü, kaç yaşındaydı?

Alp Kavasoğlu’nun ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Ünlülerin makyözü olarak tanınan ve yaptığı işlerle adından söz ettiren ünlü ismin beklenmedik vefatı şok etkisi yaratırken, Alp Kavasoğlu kimdir, neden öldü ve kaç yaşındaydı araştırmaları da hız kazandı.

Abone Ol

Ünlülerin makyözü Alp Kavasoğlu’nun vefatı başta sanat dünyası olmak üzere yüz binlerce kişi derinden etkiledi. Çalışmalarıyla büyük beğeni toplayan, sosyal medya hesaplarında da büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Alp Kavasoğlu’nun ölüm haberini Makeup Artist Fezi Altun paylaştı. Peki, Alp Kavasoğlu kimdir, neden öldü ve kaç yaşındaydı? İşte detaylar…

ALP KAVASOĞLU KİMDİR?

Alp Kavasoğlu 1981 yılında İstanbul’da doğdu. 2004’ Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Sosyoloji ve Felsefe bölümünden mezun olan ünlü isim mezuniyetinin ardından özel bir şirkette organizasyon koordinatörlüğü yaptı. Sonrasında Loreal Profesyonel ürünler departmanında işe başlayan Alp Kavasoğlu bir süre sonra Mehmet Tatlı Akademi de eğitim ve Artistik direktörlüğü yaptı. 2010 yılında dünyaca ünlü trend vision yarışmasında yaptığı saç ve makyaj ile finalist oldu.

Dünyaca ünlü markalardan ve kişilerden eğitimler alan ve aldığı eğitimlerle birlikte kendine özel eğitimler yaratan Alp Kavasoğlu Türkiye'deki kuaförlere ve makyaj artistlerine eğitimler düzenledi.

2016 yılında Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu’nun yaptığı “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı programda Sema Çelebi ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

ALP KAVASOĞLU NEDEN ÖLDÜ, KAÇ YAŞINDAYDI?

Yerli ve yabancı birçok ünlü isim ile çalışan Alp Kavasoğlu 43 yaşında hayatını kaybetti. Kavasoğlu’nun ölüm nedenine dair bir açıklama yapılmazken, cenazesine dair bilgiler Fezi Altun tarafından kamuoyu ile paylaşıldı.

Paylaşılan bilgilere göre Alp Kavasoğlu’nun cenazesi bugün (24 Eylül 2024) ikindi namazına müteakip Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedilecek.