Spor

Ancelotti Arda Güler ile ilgili gerçeği ilk defa açıkladı: Oynatmıyorum çünkü...

Real Madrid'e transfer olduğu günden bugüne sık sık konuşulan milli gururumuz Arda Güler'in maçlarda süre almaması tartışma konusu olmuştu. Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, bahsi geçen konu hakkında ilk defa konuştu.

Abone Ol

Real Madrid teknik direktörü  Carlo Ancelotti, İspanya LaLiga'nın 9. haftasında Real Madrid'in sahasında Villarreal'i ağırlayacağı karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in maçlarda süre almaması sık sık tartışılırken Ancelotti ilk defa gerçeği açıkladı. 

ARDA GÜLER NEDEN AZ SÜRE ALIYOR?

Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Lille'e konuk olan ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan Madrid ekibi, Villareal maçında moral arayacak. Bu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Real Madrid'in teknik patronu Ancelotti, Arda Güler'in az süre almasını değerlendirdi.

"AZ OYNUYOR ÇÜNKÜ..."

İtalyan çalıştırıcı, Arda'nın geçen yıldan daha fazla ön planda olduğunu belirerek "Az oynuyor çünkü çok fazla rekabet var. Arda'nın rakipleri çok fazla. Kolay değil ama geçen yıldan daha fazla ön planda." ifadelerini kullandı.