Real Madrid'de istediği kadar süre bulamayan Arda Güler, yaşadığı sorunla hem İspanyol hem de Türkiye basınında sık sık gündeme geliyor. Arda Güler'in yeteri kadar süre bulamaması yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağı iddialarını da güçlendiriyor. Konu gündemdeki yerini korurken İspanyol basınından Arda Güler ve teknik direktör Carlo Ancelotti hakkında flaş bir iddia geldi. 

"ARDA GÜLER ÇOK KIZGIN"

İspanyol gazeteci Eduardo Inda, El Chiringuito de Jugones programında yaptığı açıklamada, "Bana Arda Güler'le ilgili bir sorun olduğu, durumundan dolayı oldukça kızgın olduğu ve çok az oynadığı söylendi. Oynadığı 13 maçın ikisinde ilk 11'de yer aldı. Onunla ilgili bir sorun var" dedi.

Realmadrid2

"ANCELOTTİ, ARDA GÜLER'İ SEVMİYOR"

Sözlerine devam eden İspanyol gazeteci şunları aktardı:

"Bana teknik direktörün oyuncuyu pek sevmediği söylendi. Geçen sezonun sonu iyiydi. Teknik direktör onu pek sevmiyor çünkü ruh ve fizikten yoksun olduğunu söylüyor."

'ARDA'YA RAĞMEN YAPTI'

Haberde en mantıklı tercihin Arda'nın oynadığı senaryo olduğunun altı çizilirken, "En mantıklı ve en uygulanabilir seçenek Arda Güler'i Tchouaméni, Valverde ve Bellingham'ın yanına koymak ve iki Brezilyalıyı, Vini ve Rodrygo'yu takımın forvetleri olarak kullanmaktı. Diğer seçenek ise Modric'i ortada oynatmaktı ki Ancelotti, Arda'nın hoşnutsuzluğuna rağmen bunu tercih etti. Arda Güler kendisini Atletico karşısında ilk 11'de görüyordu ama hiçbir senaryoda tek bir dakika bile oynamayacağını düşünmemişti" ifadeleri kullanıldı.

Realmadrid3

'ÇÖZÜM BULAMIYOR'

Ayrıca Arda'nın Ancelotti'nin kararını anlamasa da buna saygı duyduğu ve daha fazla dakika kazanmak için alışmaya devam edeceği aktarılırken İtalyan teknik adamın ise ona hak ettiği dakikaları vermenin bir yolunu bulamadığı belirtildi.