İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere büyükşehirlerde hizmet veren Martı TAG, 'paylaşımlı yolculuk' projesinin çerçevelerini daha da genişletmeyi hedefliyor.

BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Martı'nın Kurucusu Oğuz Alper Öktem, bu kapsamda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Bahçeli ile Öktem'in görüşmesinde, Türkiye’de sürdürülebilir ulaşım çözümleri ve genç girişimcilerin ülke ekonomisine katkıları ele alındı.

PAYLAŞIMLI YOLCULUĞU ANLATTI

Görüşmede ayrıca Öktem, Devlet Bahçeli'ye şirketi tarafından geliştirilen 'paylaşımlı yolculuk' projesinin detaylarını anlattı. Görüşmeden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Öktem, "Türk dünyasının bilge lideri, değerli büyüğüm Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip, paylaşımlı yolculuk sistemini detaylı arz ettim. Türk teknoloji ve internet girişimcilerine olan inancı için kendisine şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL İLE DE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Projesini daha da geniş bir alana yaymayı amaçlayan Öktem, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i de partinin Genel Merkezi'nde ziyaret etmişti.