Akıllara durgunluk veren olay Antalya'nın Kumluca sahilinde meydana geldi. Öğretmen baba Emrah ile hemşire anne Gülsüm Yavuz kızları ile birlikte hafta sonu Antalya'dan Kumluca'da oturan babalarının yanına gitti. Burada kumsalda Ezgi ile birlikte aynı yaştaki akrabasının çocuğu Ahmet Serdar Ünver tümsekleşen kumda oynamaya başladı.

KUMUN ALTINDA KALDILAR

Ezgi ve arkadaşı oynadığı esnada üzerlerine kıyı erozyonundan dolayı deniz kenarında oluşan kum kütlelerinin üzerlerine düşmesi sonucu yaralandı. Durumu fark eden ailesi hemen yardıma koştu. Yavuz ailesi hemen kızları Ezgi'nin ve Ahmet'in başını kumdan dışarı çıkardı.

HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine çağrılan ambulans ile Ezgi önce Kumluca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından iki çocuk Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen ilköğretim okulu 3'üncü sınıf öğrencisi Ezgi Yavuz kurtarılamadı. Ezgi'nin nefes almaya çalışırken boğazına ve burnuna dolduğu öğrenildi. Ezgiden geriye kumsalda terlikleri kaldı. Ahmet Serdar Ünver'in ise tedavisine devam ediliyor.