İspanya LaLiga 8. haftasında Real Madrid, Atletico Madrid'e konuk oldu. Karşılaşmayı 1 - 0 önde götüren Real Madrid, derbide yediği son dakika golüyle 3 puanı kaçırdı. Maç 1 - 1 beraberlikle biterken karşılaşmada süre alamayan milli yıldız Arda Güler, soluğu teknik direktör Carlo Ancelotti'nin yanında aldı. İşte detaylar...

REAL MADRİD İKİNCİ SIRADA

Real Madrid bu sonuçla 18 puanla ikinci sıradaki yerini korurken, Atletico Madrid ise 16 puana yükselerek üçüncü sırada yer aldı.

ANCELOTTI ARDA'YA SÜRE TANIMADI

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler, Atletico Madrid deplasmanında da süre almadı. İlk değişikliğini 86. dakikada yapan teknik adam Carlo Ancelotti, toplamda 3 değişiklik yaptı. Modric, Vinicius ve Rodrygo'yu kenara alan İtalyan teknik adam, Vazquez, Endrick ve Fran Garcia'ya şans verdi. Ancak Arda Güler'i sahaya almadı.

ARDA GÜLER ANCELOTTI'YE SİTEM ETTİ

Maçın ardından İspanya basını Arda Güler'le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Defensa Central'in Real Madrid portalı olan Real Madrid Exclusivo'da yer alan habere göre Atletico Madrid deplasmanında süre alamadığı için çok mutsuz olan milli futbolcu maçın ardından İtalyan teknik adama gidip "Eğer oynamayacaksam gideyim" dedi.

Haberde Arda'nın Mbappe'nin de yokluğunda süre alacak kapasitede olduğunu düşündüğü ve ilerleyen dönemde de beklediği şansları bulamaması halinde devre arası transfer döneminde ayrılık ihtimalini değerlendirebileceği ifade edildi.

MOURINHO BİZZAT ARADI: ARDA GÜLER FENERBAHÇE'YE Mİ DÖNÜYOR?

Paul Polo'nun yazdığı haberde Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun yaz transfer döneminde Arda Güler'i bizzat arayarak kendisini takımda görmek istediği iddia edildi.

Ancak Real Madrid yönetimi ve Ancelotti'nin geçen sezonun sonu ve EURO 2024'teki performansı sebebiyle Arda'yı ısrarla takımda tutmayı tercih ettiği belirtildi.
 

Kaynak: Haber Merkezi