Spor

Arda Güler Fenerbahçe'ye kazandırmaya devam ediyor: İlk bonus maddesi devreye girecek

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve bulduğu süreleri iyi değerlendiren Arda Güler, Fenerbahçe'ye kazandırmaya devam ediyor. 20 milyon euro bonservis + 10 milyon euro bonus karşılığında Real Madrid'in yolunu tutan Arda, ilk bonus maddesini gerçekleştirmesi durumunda Fenerbahçe'ye 2 milyon euro kazandıracak.

Abone Ol

Geçen sene Real Madrid'in yolunu tutan ve son haftalarda bulduğu şansı iyi değerlendiren Arda Güler, bu sezon istediği forma şansını bulsa da henüz golle tanışamadı. Son günlerde Ancelotti ile arasında sorun olduğu iddia edilen Arda Güler, dün yaptığı basın toplantısında bu iddialara yalanladı. 

FENERBAHÇE'YE 2 MİLYON EURO DAHA

20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol devine imza atan Arda Güler'in sözleşmesinde 10 milyon euro'luk bonus maddeleri yer alıyor.  Güler, bu bonuslardan ilkini gerçekleştirirse Fenerbahçe'ye 2 milyon euro kazandıracak.

BONUSUN DEVREYE GİRMESİNE 15 MAÇ KALDI

Milli yıldız, 15 maçta daha Real Madrid forması giyerse bonus olarak sarı-lacivertlilere 2 milyon euro'luk ödeme yapılacak. Arda Güler, Real Madrid ile bu sezon 10 maça çıktı. 19 yaşındaki yıldız bu karşılaşmalarda 291 dakika sahada kalırken gol ya da asist katkısı veremedi.