Spor

Arjantin basınından kritik iddia: Icardi’nin Galatasaray’dan isteği şoke etti!

Galatasaray’ın sevilen futbolcularından Mauro Icardi, takımının Alanyaspor maçı galibiyetinin ardından arkadaşlarıyla kutlamalara katılmak yerine yedek kulübesinde oturmayı tercih etti. Maçın ardından hiç vakit kaybetmeden özel jetle ülkesine giden yıldız futbolcu hakkında Arjantin basını kritik bir iddia ortaya attı…

Abone Ol

Galatasaray’ın Alanyaspor ile oynadığı maça skor olarak herhangi bir katkıda bulunmayan takımın sevilen oyuncusu Mauro Icardi, maçın bitmesinin ardından sahayı terk eden ilk isim oluştu. Maç sonunda galibiyeti kutlamak için taraftarlar, sarı kırmızılı ekibi tribüne davet etti ancak Arjantinli futbolcu bu anları yedek kulübesinden izlemeyi tercih etti. Soyunma odasında üzerine değiştikten sonra hiç vakit kaybetmeden havalimanına giden Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tatile çıktığını gösterdi.

8 KEZ SEYAHAT ETME HAKKI VAR

Bir ay içinde üç kez Türkiye dışına çıkan Arjantinli forvetin, Galatasaray ile sözleşmesinde özel jet kullanımı ile ilgili bir madde olduğu Arjantin basını tarafından iddia edildi. Sezon içinde 8 kez özel jetle seyahat etme imkânı olan Icardi için sarı kırmızılı kulüp, sezonluk 500 bin dolara yakın ulaşım parası ödüyor. Garanti ücreti 6 milyon euro olan yıldız oyuncuya sponsorlar ve Başkan Dursun Özbek'in desteğiyle 4 milyon euro daha ödeniyor.

TATİLDEN SONRA DÖNECEK

Galatasaray'da net 10 milyon euro kazanan Icardi'nin sözleşmesinde özel uçak dışında ev kirası ve çocukların okul masrafları gibi ekstra maddeler de yer alıyor. Ülkesi Arjantin'e giden yıldız futbolcunun burada ailesi ile tatil yaparak sonrasında direkt İstanbul'a dönerek antrenmanlara başlayacağı aktarıldı.

ÜLKESİNE Mİ TRANSFER OLUYOR?

Bunun yanısıra Arjantin basını kritik bir iddiada daha bulunarak Icardi’nin ülkesinin popüler takımlarından biri olan River Plate’in ikonik stadyumu El Monumental’in fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaşmasıyla ilgili de kritik bir iddiada bulundu. Haberde bu paylaşımın Wanda Nara ve çocuklarına daha yakın olabilmek için yıldız futbolcunun River Plate’e transfer olmak istediği aktarılırken “1000’inci kez El Monumental’in fotoğrafını paylaştı” başlığı ile servis edildi.