Yeni sezonda birden fazla dizi hızla bir giriş yaptı. Yepyeni diziler seyircisiyle buluşurken sezonun ilk final haberi ATV'nin yeni başlayan dizisinden geldi. Henüz 2 bölümü yayınlanan dizi beklenen etkiyi veremeyince final kararı erken geldi. İşte final yapması beklenen dizi... 

ATV'NİN DİZİSİNDEN FİNAL KARARI 

Televizyon ekranlarında yeni sezonun açılmasıyla birlikte adeta bir dizi şöleni yaşanıyor. Tüm kanallarda yayın hayatına merhaba diyen çok sayıda dizi var. Fakat bunların bazıları ne yazık ki reytinglerde istenen başarıya ulaşamıyor ve ekrana veda ediyor. Bazılarına ise birkaç bölümlük bile şans verilmiyor. İşte öyle bir karar ATV’den geldi. ATV dizisi erken final yapacak.  

REYTİNG BAŞARISI GÖSTEREMEDİ 

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ATV erken final kararı aldı. Bu sezon ATV’de büyük umutlarla 3 dizi başladı. Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un başrollerinde yer aldığı Bir Gece Masalı sezonun ilk yeni dizisi oldu. Hemen ardından da Kör Nokta ve Kara Dut ekrana geldi.  Ancak Cumartesi günleri Kardeşlerim dizisinin yerine yayına başlayan Kör Nokta dizisi ATV için hayal kırıklığı oldu. Rabia Soytürk ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizi istenen reyting başarısını gösteremedi.

ERKEN FİNAL YAPACAK 

ATV’de henüz 2 bölüm olarak ekrana gelen Osman Sınav imzalı dizi Kör Nokta erken final yapıyor. Kanal, reyting başarısı gösteremeyen dizinin gözünün yaşına bakmadı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kör Nokta dizisi 4. Bölümü ile final yapacak ve ekran macerasını noktalayacak.