Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni sponsorluk anlaşmasının askıya alındığını duyurdu. Özbek, ellerinde herhangi bir belge olmamasına rağmen, kulübün çıkarlarını korumak adına bu kararı aldıklarını belirtti. "Süreci yakından takip ediyoruz ve kulübümüzün çıkarlarına uygun bir karar vereceğiz" diye ekledi. 

Özbek ayrıca kulübe yöneltilen haksız eleştirilerle ilgili sert bir duruş sergiledi. "Bir suçlu varsa, babamın oğlu bile olsa cezasız kalmayacak" diyen Özbek, suçlamaların asılsız çıkması durumunda suçlayanların da hesap vermesi gerektiğini vurguladı.

MECİDİYEKÖY'DEN 1.3 MİLYAR LİRA GELİR

Galatasaray'ın finansal durumu hakkında da bilgiler veren Özbek, Mecidiyeköy'den 1,3 milyar lira gelir elde ettiklerini ve Florya arazisi için ihale sürecini başlatacaklarını belirtti. Kemerburgaz Tesisleri'ndeki gecikmeye rağmen ekim ayında tesislerin tamamlanacağını duyurdu.

Özbek, Galatasaray’ın mağazacılık performansının da oldukça başarılı olduğunu dile getirerek, 3 aylık ciroda 800 milyon TL’ye ulaştıklarını ve 1 milyon forma satışı hedefini açıkladı. Ayrıca Aslantepe Vadisi'nde yapılacak büyük bir tesis projesinin Galatasaray’ın en önemli projelerinden biri olacağını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi