Bahçelievler'de dün gece iki silahlı saldırı yaşanırken, saldırılar bağlantılı çıktı.  Hastanenin, acil servisine silahlı saldırı düzenlenmesi sonucu 1 hastane polisi, 1 hastane jandarması, 1 güvenlik görevlisi ve 2'si hasta yakını olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis özel harekat ve çevik kuvvet ekibi sevk edilirken, saldırganları yakalamak için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor. Toplamda 10 şüpheli gözaltına alındı.

SALDIRGANLAR ARANIYOR

Acil servis bölümünün önüne gelen kimliği belirlenemeyen kişiler, hastaneye doğru ateş açtı. Açılan ateşte o sırada dışarıda bulunan, 1'i hastane polisi, 1' hastane jandarması, 1'i hastane güvenlik görevlisi ve 2'si hasta yakını olmak üzere 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedaviye alınırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Saldırı sonrası acil servisin camlarına çok sayıda kurşun isabet ederken, hastanede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. Tedbir amaçlı olay yerine çok sayıda polis özel harekat ile çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin kaçan saldırganları tespit edip yakalamak için başlattığı geniş çaplı incelemeler sürüyor. 

C A M

İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valiliği saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada; saldırıda 5 kişinin yaralandığı; saldırıyı gerçekleştiren aracın Yenibosna tarafında terk edilmiş halde bulunduğu belirtildi. Saldırganları arama çalışmaları devam ediyor. 

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili 10 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

SALDIRILAR BAĞLANTILI ÇIKTI

Bahçelievler'deki iki saldırı bağlantılı çıktı.