Gündem

Bakan Yerlikaya, Malatya'da oluşturulan kriz merkezine gidiyor

Son dakika haberleri: AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Malatya'nın Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu bölgesinde bir çok ilde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya deprem sonrası Malatya'da oluşturulan kriz merkezine gidiyor.

Abone Ol

Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Malatya merkezli depremin büyüklüğünü AFAD 5.9 olarak açıkladı. Diyarbakır ve Elazığ'da da hissedilen deprem sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamada bulunurken, 'Malatya'da 1, Şanlıurfa'da 1, Elazığ'da 1 olmak üzere toplam 3 binada kısmi çökme meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı.' ifadelerini kullandı. Yaşanan deprem sonrası Malatya, Şanlıurfa, Elazığ, Batman ve Adıyaman'da da eğitime 1 gün ara verildi.

BAKAN YERLİKAYA MALATYA'YA GİDİYOR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya deprem sonrası Malatya'da oluşturulan kriz merkezine gidiyor. Bakan Yerlikaya'nın gün içerisinde gerçekleşenn depremle ilgili açıklama yapması bekleniyor. 

Son dakika! Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem Son dakika! Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem