Başakşehir’de iddiaya göre iki grup arasında omuz atma nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma alevlenerek kısa sürede kavgaya dönüştü. 17 yaşında bir çocuk kavga esnasında omzundan bıçaklanarak yaralandı. Olaya dair cep telefonunda ve güvenlik kamerasında görüntülere erişen polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

BIÇAKLAYIP KAÇTILAR

Dün saat 19.25 sularında Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Kelebek Sokak’ta meydana gelen olay edinilen bilgiye göre, kaldırımda yürüyen kalabalık gruptan bir kişinin karşı yönden arkadaşlarıyla gelen Harun S.'ye omuz atması üzerine başladı. Hızla kavgaya dönüşen olayda 17 yaşındaki Harun S. Omzundan bıçaklandı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

HASTANEYE KALDIRILDI

Omzundan yaralanan Harun S. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı. Polis ekipleri güvenlik kameralarına ve telefonlara yansıyan olayın görüntülerini inceleyerek saldırganları yakalamak için başlattığı çalışmayı sürdürüyor.

Kaynak: DHA