Gündem

Başkalarının evlatları yanmasın diye kendi evladını polise teslim etti

Bir anne uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanan oğlunu, operasyon sırasında eve çağırıp polise kendi elleriyle teslim etti. Kırklareli merkezli olarak 3 ilde düzenlenen operasyonda 11 şüpheli yakalandı. Annesi tarafından ihbar edilen çocuk da içlerinde olmak üzere 6 şüpheli serbest bırakıldı.

Abone Ol

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ'da bazı adreslere operasyon düzenledi. Oğlunun uyuşturucu ticaretiyle suçlandığını öğrenen bir anne, operasyon sırasında evde olmayan oğlunu eve çağırarak polis ekiplerine teslim etti. Kırklareli merkezli düzenlenen operasyonda 11 şüpheli yakalanarak, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAZANDIKLARI PARALAR ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon kapsamında şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalar sonucunda; 2 bin 470 gram uyuşturucu madde, 3 hassas terazi, 2 tabanca ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 11 bin 120 lira ele geçirildi.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 5’i sulh ceza hakimliğince tutuklanırken. Annesi tarafından teslim edilen çocuk da içlerinde olmak üzere 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.