Beren Saat son olarak bir online platform olan Netflix’te yayınlanan “İstanbul İçin Son Çağrı” filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşarak izleyici karşısına çıkmıştı. Yeni filmi “Gizli Dolap” ile izleyici karşısına geçmeye hazırlanan Saat’in bulunduğu yeni yapım yine bir online platform olan Prime Video’da yayınlanacak.
OGM Pictures yapımı olacak filmin senaryosunu Burcu Görgün kaleme alırken filmin yönetmenliğini Caner Alper ile Mehmet Binay üstleniyor.
Gizli Dolap Filminin Konusu
Gizli Dolap filmi, yaşamını gecekonduda sürdüren ve kamyon şoförü Hamza’yla mutsuz bir evliliği olan Zeyno’nun (Zeynep Karaduman) OnlyFans sayfası açmasını ve yüzünü gizleyerek özel görüntülerini paylaştığı bu gizli macerada onun yolunun ünlü gazeteci Rengin Alaz (Beren Saat) ile kesişmesinin ardından Rengin toplumun yargılarıyla yüzleşmeye karar verir.
Bu karar Rengin’i buna yönelik bir yazı dizisi hazırlamaya iter. Kimliğini gizleyerek bu dünyaya adım atmaya karar veren Rengin uygulama üzerindeki paylaşımlarıyla hızla popülerleşir ancak bu süreçte hem kendisini hem de arzularını sorgulamaya başlar. Bu tehlikeli yolculuk ise büyük bedeller ödemesine neden olacaktır.
Rengin Alaz’a Beren Saat, Rengin Alaz’ın eşi Barış’a Yiğit Özşener hayat verirken, Rengin’in yıllar sonra karşısına çıkan gençlik aşkı Cem’i de Furkan Andıç, Zeyno karakterini ise Gamze Karaduman canlandıracak.

Kaynak: haber merkezi