Avrupa ve Süper Lig'de son haftalarda istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta ara transfer sezonu için çalışmalar başladı. Transferlerle mevkilerindeki zayıf noktaları güçlendirmek isteyen Beşiktaş hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de şampiyonluk hedefliyor. Bu kapsamda Beşiktaş'ın ilk transfer tercihi sağ bekten yana oldu. 10 milyon Euro değerindeki İtalyan futbolcu için Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği konuşuluyor. 

Beşiktaş2

3 MEVKİ ÖNCELİKLİ

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde ekim ve kasım aylarındaki zorlu fikstüre hazırlanan siyah-beyazlılar, ara transfer döneminde takviye için 3 mevkiye öncelik veriyor. Beşiktaş'ın devre arasında kanat, sol bek ve forvet bölgesine transfer yapmak istediği öne sürüldü.

Beşiktaş3

FORVETE ALTERNATİF ARANIYOR

Siyah-beyazlılar lig maratonunda Ciro Immobile'ye alternatif olabilecek bir forvet arayışını da sürdürüyor. Öte yandan Beşiktaş'ta Arthur Masuaku, mevkisinde tek orjinal bek oyuncusu olurken, cezalı olduğu Kayserispor mücadelesinde yerini Emirhan Topçu'ya bırakmıştı.

Beşiktaş4

KANATLARA ÖNEM VERİLİYOR

Siyah-beyazlıların uygun bir isim bulunması halinde Ocak ayında sol bek transferini de yapmak istediği aktarıldı. Ayrıca Beşiktaş'ın devre arasında kanat transferine büyük önem verdiği de vurgulandı. Devre arasında bu bölgeye kesin olarak transfer yapılacağı kaydedildi.

Beşiktaş5

İTALYAN YILDIZLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

İddiya göre; bu kapsamda Domenico Berardi ismi gündeme geldi. Siyah beyazlı kulübe yakın olan kaynaklar, Beşiktaş'ın Domenico Berardi ile ilgilendiğini söylüyorlar. 1994 doğumlu futbolcu, güncel tarih itibariyle, Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyiyor. Kulübü ile olan sözleşmesi, 30 Haziran 2027 tarihinde sona erecek.

Beşiktaş6

CIRO IMMOBILE İKNA EDECEK

Güncel Transfermarkt değeri 10 milyon euro olan oyuncu, düzenli olarak İtalya milli takımına da çağrılıyor. Bu durum, başka kulüplerin de oyuncuya ilgi göstermelerini sağlıyor. Bir başka deyişle, Beşiktaş'ın ara transfer döneminde elini sıkı tutarak İtalyan forveti Ciro Immobile üzerinden ikna etmeye çalışacak.

Beşiktaş7

MİLLİ TAKIMDAN ARKADAŞI

1.83 boyundaki İtalyan yıldız oyuncunun, sol ayağını etkili bir şekilde kullanıyor, hem forvet arkasında hem de sağ kanatta görev yapabiliyor. Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Ciro Immobile'nin de Milli Takım'dan arkadaşıydı. Birlikte oynadığı milli maçlarda genellikle Immobile yerini Domenico Berardi'ye bırakırdı. Beşiktaşlı kurmaylar iki oyuncunun birbirleriyle olan uyumunu da düşünerek bu transferi biran önce bitirmek istiyor.

GİDECEK İSİMLER DE BELLİ OLUYOR

Siyah-beyazlılar bu çerçevede arayışlara şimdiden başladı. Sol kanat ve golcü takviyesi için düğmeye basan Kartal'da Alex Oxlade Chamberlain ve Jean Onana ile devre arasında yolların ayrılmasının planladığı aktarıldı. Chamberlain'in bonservisiyle birlikte gönderilmesi, bulduğu şansları kullanamayan Onana'nın da Avrupa'da bir kulübe kiralanması düşünülüyor.