Gündemden bir türlü düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise bu defa Venedik Film Festivali'ndeki tarzıyla gündeme geldi. Hadise festivale, oyuncu Kerem Bürsin ile birlikte katıldı. 

Kerem-1

KEREM İLE HADİSE'NİN UYUMU DİKKAT ÇEKTİ 

Kırmızı halıda boy gösteren ve daha önce aşk yaşadıkları yönündeki dedikodularla gündeme gelen ikilinin arasındaki uyum dikkat çekti. 

H A D İ S E-2

BEYONCE'NİN ELBİSESİNİ GİYDİ

Güzel şarkıcının elbisesi ise festival ile ilgili en çok konuşulan konulardan biri oldu. Hadise; daha önce dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'nin taşıdığı, popüler bir markaya ait olan transparan görünümlü, taşlı elbiseyi tercih etti.Hadise'nin kıyafetin 3 milyon 205 bin TL değerinde, kemerin ise 337 bin 460 TL olduğu öğrenildi. 

A D A S D

IŞIN KARACA'DAN ELEŞTİRİ

Sosyal medyada elbise kime daha çok yakışmış diye tartışılırken; şarkıcı Işın Karaca da konuya dahil olarak "Çok özür dilerim ama bu kadar önemli bir geceye katılıyorsun madem, Beyonce’nin giydiğini giymezsin! Ki Hadise çok güzel taşımış o ayrı..." şekelinde eleştiri yaptı.

A A A-1

BEYONCE'NİN ELBİSESİYLE AYNI 

Sosyal medya kullanıcıları ise "Hadise de Beyonce kadar güzel taşımış, beğendim ben", "Beyonce'yi kopyalamaktan vazgeçemedi!" ve "Bari saçını farklı yapsaydı" şeklinde yorumlar yazdı.