Youtube da çıktığı programlarla popülerlik kazanan ve özellikle küçük çocuklar tarafından severek takip edilen YUNG Filly, Avustralya’da tutuklandı. Avustralya’daki turu sırasında performansından sonra gittiği bir gece kulübünün ardından 20’li yaşlarındaki kızı otel odasına götürerek taciz ettiği iddia edilen Filly yargılanmaya hazırlanıyor. Katıldığı programlardan atılan ve sponsorlukları bitirilen Filly’nin son olarak da The Chunkz ve Filly Show’u ertelendi.

Show

BİLETLER İADE EDİLECEK

Şovun ertelenmesini hakkında ikilinin sözcüsü BBC’ye, Etkinlik internet sitemizden dün itibariyle kaldırıldı ve tüm biletlerin bilgisinin kayıtları elimizde. Her birinin bilet ücretleri otomatik olarak iade edilecek” açıklamasında bulundu.

4 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

Tüm sponsorlukları sonlandırılan ve programları iptal edilen YUNG Filly Instagram’da 3 milyon takipçiye sahipken YouTube’da yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunuyor.

DIDDY’NİN ARDINDAN FILLY

Son olarak yine siyahi bir rapçi olan Diddy’nin taciz davası gündemdeyken, Filly’nin davasının da ortaya çıkışı rap dünyasının sorgulanmasına neden oldu. İngiliz rapçi Filly savunma yapmaya hazırlanıyor.

Kaynak: haber merkezi