Dehşete düşüren olay, 11 Ağustos’ta Bolu’nun Gerede ilçesi Kitirler Mahallesi’nde gerçekleşti. Öğrenilen bilgilere göre, G.M.U. isimli bir kadın, Belkıs Sabancı Sokak üzerinde arkadaşıyla birlikte bisiklet süren 12 yaşındaki S.E.Y'i gördü. Kadın bile isteye, çocuğun üstüne doğru aracını sürerken, S.E.Y. aracın altında kaldı. Yanındaki arkadaşı ise kıl payı kurtuldu.

VÜCUDUNDA KIRIKLAR OLUŞTU

Aracın altında ezilmekten son anda kurtulan çocuk, arkadaşını otomobilin altında görünce korku içinde sağa sola kaçışarak S.E.Y'yi çıkarmaya çalıştı. Çocuk, aracın altından çıkarıldıktan sonra çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince apar topar hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk kontrollerde, çocuğun vücudunda bazı kırıklar olduğu, sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

EV HAPSİ VERİLDİ

Çocuğun, olayı gerçekleştiren kadının oğlu ile arkadaş olduğu, kısa bir süre önce çocuklar arasında kavga yaşandığı olayı bu sebeple gerçekleştirdiği öğrenildi. Olaya ilişkin gözaltına alınan kadın ifadesi sonrasında adliyeye sevk edilen G.M.U., çıkarıldığı mahkemece ev hapsi cezası aldı.