Türkiye günlerdir domuz eti kullanan firmanın hangi köfteci olduğunu araştırırken, Tarım ve Orman Bakanlığı sitesinde açıklama yaptı. Köfteci Yusuf'un döner ve köftesinden domuz eti çıktı. Firma her ne kadar suçlamaları kabul etmese de dükkanları bomboş kaldı. 

KÖFTECİ YUSUF DOMUZ ETİ KULLANDI MI?

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaptığı denetimlerde, Köfteci Yusuf’un Ankara’daki iki şubesinde alınan numunelerde domuz eti tespit edildi iddiası gündem olmuştu. Şirketten yapılan yazılı açıklamada, ürünlerde hiçbir şekilde domuz eti kullanılmadığı ve bakanlığın numune alırken hata yaptığı savunması gelmişti. Bunun üzerine Tarım ve Orman Bakanlığı yayınladığı listede Köfteci Yusuf'un adını açık açık yazdı. Vatandaşlar da adeta firmayı boykot etti.

Ekran Görüntüsü 2024 10 11 085617

KÖFTECİ YUSUF BOMBOŞ KALDI

Köfteci Yusuf’un İstanbul’daki Avcılar ve Kadıköy şubelerinde dün çekilen görüntüler müşteri sayısındaki azlığı ortaya çıkardı. Avcılar'daki Köfteci Yusuf şubesinde çekilen ve sosyal medyada yayınlanan bir videoda mekanın boş kaldığı görüldü. Kadıköy'deki Köfteci Yusuf şubesinde ise iş çıkışı saatinde dahi üst katın servise kapatıldığı, sınırlı sayıda masa bulunan alt katta da masaların yarısından çoğunun boş kaldığı görüldü.

Domuz eti kullandıkları iddia edilmişti! Köfteci Yusuf'tan ilk açıklama geldi Domuz eti kullandıkları iddia edilmişti! Köfteci Yusuf'tan ilk açıklama geldi

Ekran Görüntüsü 2024 10 11 085609