Siyaset

Boykot edilen markanın açılışına katılmışlardı: Disipline sevk edildiler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Filistin soykırımına desteği nedeniyle boykot edilen restoran zincirinin Rize'deki şubesinin açılışına katılan ve açılış kurdelesini kesen AK Partililerin disipline sevk edildiğini duyurdu.

Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde Rize’de Filistin’de soykırımı sürdüren İsrail’e destek olan restoran zinciri markanın açılışına katılan AK Partililer disipline sevk edildi.

DİSİPLİNE SEVK EDİLDİLER 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından konu hakkında açıklama yaptı. Çelik, boykot edilen işletmenin açılışına katılan belediye başkanları ve teşkilat yöneticilerinin disipline sevk edildiğini açıkladı.

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Rize'de boykot kapsamında olan bir işletmenin açılışına katılan belediye başkanlarımız ve teşkilat yöneticilerimiz hakkında disipline sevk kararı alınmıştır. Süreç, Teşkilat Başkanlığımız tarafından takip edilmektedir” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde Rize'de, Filistin’ soykırım yürüten İsrail’e destek olan ve İsrail ile bağları bulunan restoran zincirinin şube açılışı yapılmıştı. Açılış törenine AK Partili ilçe belediye başkanları ve yerel yöneticiler de katılmıştı.