Gündem

Bu da öğretmen zorbalığı! Özel çocuğu yerden kaldırmak yerine videoya çekti

Özel bir çocuk olan Ömer Altuntaş hem akran hem de öğretmen zorbalığına maruz kaldı. Okulun bir türlü kabul etmek istemediği Ömer yere yatınca, öğretmen yardım etmek yerine bir de o anları videoya aldı.

Loading...

Abone Ol

Ekol TV'den Burak Çeliksoy'un haberine göre; 7 yaşındaki Ömer Altuntaş, 26 haftalık doğdu. Özel bir çocuk olan Ömer, yaşıtları gibi 7 yaşında okula yazdırıldı; ancak hiperaktivite ve dikkat bozukluğu oldığu için zorbalık yaşadı. Çocuğun ailesi, öğretmen ve okul yönetimi tarafından oğullarının dışlandığını iddia etti.

OKUL KABUL ETMEDİ

Ömer'i dışlayanların sadece akranları olmadığını söyleyen anne, Ekol TV mikrofonlarına şunları söyledi:   Ömer'in henüz eğitim hayatı başlayamadı. Normalde ikinci sınıfa gitmesi gerekirken, birinci sınıfa bile başlayamadı. Kaynaştırma öğrencisi olarak kabul görmediği için biz Ömer'i alıp özel bir kreşe verdik. Kreşte hiçbir sorun yaşamadı.

ÖĞRETMEN VİDEOYA ÇEKTİ

İlkokul birinci sınıfta hem akran zorbalığı hem de öğretmen zorbalığı yaşadığını iddia eden anne sözlerine şöyle devam etti: Devlet bize Ömer kaynaştırma öğrencisi olduğunu söyledi. Öğretmen yere yatan öğrencisini yerden kaldırmak yerine bir de o anları videoya çekti

OKUL YÖNETİMİ SESSİZ

Okul yönetimi ise konuyla ilgili yorumda bulunmak istemedi.