Avrupa Kupaları'nda heyecan bu akşam devam ediyor. Dün akşam Young Boys'la karşı karşıya gelen Galatasaray'ın ardından bu kez de Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir sahneye çıkacak. Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği zorlu mücadeleler ile ilgili tüm bilinmesi gerekenleri bir araya getirdik...

BEŞİKTAŞ, İSVİÇRE'DE LUGANO KARŞISINDA

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam saat 21:30'da İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşacak ve mücadele S Sport Plus'tan canlı olarak yayınlanacak. 

Siyah beyazlıların zorlu mücadelede; Mert Günok, Svensson, Paulista, Colley, Emirhan Topçu, Semih Kılıçsoy, Al Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva ve Ciro Immobile ile sahada yer alması bekleniyor.

1 Bjk

TRABZONSPOR DA İSVİÇRE'DE AVANTAJ ARIYOR

UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien'e elenerek Konferans Ligi'ne gelen Trabzonspor, gruplara kalma adına bu akşam Zürih'te St. Gallen ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 22:00'de ATV'den canlı yayınlanacak.

Bordo mavililerin karşılaşmada Uğurcan, Ozan, Savic, Denswil, Barisic, Mendy, Okay Bardhi, Visca, Trezeguet, Draguş ilk 11'iyle yer alması bekleniyor.

1 Ts

BAŞAKŞEHİR, İRLANDA'DA MUTLAK GALİBİYET İSTİYOR

UEFA Konferans Ligi'nde La Fiorita ve Saburtalo gibi takımlarını eleyerek play-off turuna kalmayı başaran Başakşehir, İrlanda deplasmanında St Patrick's ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele 21:45'de TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

İşte temsilcimizin muhtemel 11'i; Muhammed, Duarte, Hamza, Opoku, Ömer Ali, Onur, Berkay, Deniz, Figueiredo, Davidson, Piatek

Bk 1