Magazin

Candan kardeşler 5. kez hakim karşısında: Nihal Candan duruşmadan ağlayarak çıktı

Candan kardeşler olarak anılan sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan’ın da aralarında bulunduğu 21 sanıklı dolandırıcılık davası Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşma salonundan ağlayarak çıkan Nihal Candan, gazetecilerin sorularına yine kalp yaparak cevap verdi.

Abone Ol

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından tutuklanan Bahar Candan ve Nihal Candan’ın da aralarında bulunduğu 21 sanıklı dolandırıcılık davası görüldü.

Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanık Bahar Candan, salonda bulunan anneannesine "Babam gelmeyecek mi?" diye sordu. Sık sık arkasına dönerek ablası Nihal Candan’ın gelip gelmediğini kontrol etti.

AĞLAYARAK DURUŞMADAN AYRILDI

Duruşmada Bahar Candan konuşurken, “Biz miş-muş’larla çok uzun süre ceza yattık” dedi. Mahkeme başkanı “Şimdi sırası değil daha sonra size de söz hakkı vereceği” deyince Nihal Candan ağlayarak duruşma salonundan çıktı.

KALP İŞARETİ İLE CEVAP VERDİ

Duruşma salonu önünde bekleyen Nihal Candan, ‘Tahliye bekleniyor bugün, siz ne düşünüyorsunuz?’ sorusuna sessiz kalıp kalp işareti yaparak cevap verdi.