Süper Lig’de derbi geride kaldı. Ancak futbolseverlerin maç tutkusu ve heyecanı devam ediyor. Ligin 6. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında İKAS Eyüpspor ile karşı karşıya geliyor.

Puan cetveline bakıldığında Beşiktaş 10 puan ile 2. sıradaki takımın hemen altında maç eksiği ile 3’üncü sırada yer alıyor. Beşiktaş’ın son 4 maçına baktığımızda 3 galibiyet, 1 beraberlik gözükmekte.

Rakip Eyüpspor cephesinde ise 5’inci sırada 9 puan ile yer almakta. Son 5 maç performansında ise mağlubiyeti olmayan Eyüpspor’un 3 beraberlik, 2 de galibiyeti bulunuyor.

BEŞİKTAŞ – EYÜPSPOR ŞİFRESİZ

Spor severlerin arama motorlarında aramaya devam ettikleri diğer bir konu ise Beşiktaş Eyüpspor maçının şifresiz nasıl izleneceği konusu oldu. Detayları ise haberimizde yer alıyor.

BEŞİKTAŞ EYÜPSPOR SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Zorbay Küçük’ün düdük çaldığı Beşiktaş Eyüpspor mücadelesi saat 20.00’de başlıyor. Mücadele Beşiktaş İstanbul Park stadında oynanıyor.
Beşiktaş – Eyüspor mücadelesi şifresiz canlı yayın Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Mücadeleyi şifresiz izlemek için bein Sports 1 aboneliği gerekmekte.

BEŞİKTAŞ - İKAS EYÜPSPOR MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Mert  Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Musrati, Gedson, Mario, Rafa, Semih, Immobile.
İkas Eyüpspor: Berke Dubois, Robin, Claro, Caner, Melih, Emre, Midtsjö, Saiz, Ahmed Thiam.

Beşiktaş evinde olmasının da vermiş olduğu avantaj ile sahadan 3 puan ile ayrılarak zirve yarışında ben de varım demek için sahaya çıkıyor. 

Kaynak: ekolhaber.com.tr