Haberler

Kayserispor – Beşiktaş CANLI

Süper Lig 7. haftasının kapanış karşılaşmasında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor’a konuk oluyor. Sporseverlerin aklında ise Kayserispor Beşiktaş maçı şifresiz nasıl izlenir? sorusu mevcut. Maça dair kritik dakikalar, sakatlıklar, cezalılar, canlı maç izle seçenekleri. İşte tüm detaylar…

Abone Ol

Trendyol Süper Lig 7. Hafta kapanış maçında Kayserispor evinde güçlü rakibi Beşiktaş’ı ağırlıyor. Zorlu maçta iki takımda sahadan 3 puan alarak ayrılmak istiyor. 
Sporseverlerin aklında tek bir soru var. Kayserispor Beşiktaş maçı şifresiz canlı izle linkini nereden bulabilecekleri. 

İki takımın son 5 maç performanslarına baktığımızda Beşiktaş sadece 1 beraberlik almış ve 4 galibiyetle iyi bir grafik çiziyor. Ligde 4’üncü sırada yer alan Beşiktaş’ın 13 puanı bulunuyor.

Ev sahibi Kayserispor’da durumlar pek iç açıcı değil. Ligde düşme hattı olarak bilinen 17. Sırada yer alan Kayserispor’un sadece 3 puanı bulunuyor. Son 5 maç grafiğine bakıldığında ise 3 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Kayserispor kendi evinde olmanın da verdiği avantajı yanına alarak sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyor. 

KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig 7’inci hafta kapanış mücadelesinde Kayserispor ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Kayserispor Beşiktaş maçı şifresiz bein sports 1 HD ekranlarında naklen yayınlanıyor. Kayserispor Beşiktaş şifresiz izlemek için bein sports 1 hd aboneliği ya da üyesi olmak gerekiyor. 

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yukarıda verilen linke tıklandıktan sonra gerekli şartları sağlayarak Kayserispor Beşiktaş maçı şifresiz kesintisiz izlenebilir. 

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA

Enertürk Enerji Stadyum’unda saat 20.00’de başlayan mücadelede hakem Atilla Karaoğlan düdük çalıyor. Yardımcı olarak ise Ceyhun Sesigüzel ve Hakan Yemişken yer alıyor. 

SAKATLAR VE CEZALILAR

Beşiktaş, Kayserispor karşısında kolu kanadı kırık çıkıyor diyebiliriz. Uzun süreli sakatlık yaşayan Necip Uysal kadroda yer almıyor.

Ajax maçından sonra sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilen El-Musrati de Kayserispor’a karşı forma giyemeyecek olan diğer bir oyuncu. Masuaku ise kart cezalısı.

Beşiktaş’ın sakatlar ve cezalılar karşısında sahaya nasıl bir 11 süreceği merka konusu iken mücadelenin ilk 11’leri ise şöyle oldu; 

KAYSERİSPOR

Bilal, Hasan Ali, Carole, Attamah, Gökhan, Kartal, Baran, Mehdi, Cardoso, Aylton, Nazon.

BEŞİKTAŞ

Mert, Rashica, Paulista, Felix, Emirhan, Ndor, Gedson, Mario, Rafa Silva, Muci, Immobile.