Spor

CANLI Real Madrid Alaves

La Liga’da İspanyol devi Real Madrid sahasına Alaves’i davet ediyor. Türkiye’nin gurur Arda Güler ilk 11’de yer alacak mı? Real Madrid Alaves şifresiz canlı nasıl izlenir. İşte maça dair istatistikler ve detaylar.

Abone Ol

La Liga’da bu hafta son şampiyon Real Madris sahasında Alaves’i ağırlıyor. 

Sporseverler Milli oyuncumuz olan Arda Güler’i seyretmek için ekran başına geçiyor. Arda Güler ilk 11’de yer alacak mı? Real Madrid Alaves maçı şifresiz nasıl izlenir. Tüm detaylar haberimizde. 

Lige bakıldığında Real Madrid 14 puan ile 2’inci sırada yer alıyor. Rakip Alaves ise 10 puan ile 7’nci sırada yer alıyor. Arda Güler’li Real Madrid son 5 maç performansına bakıldığında yenilgi yüzü görmezken sadece 1 beraberliği bulunuyor. 

Rakip Alaves ise son 5 maçına bakıldığında ise 1 beraberlik, 1 mağlubiyet 3 de galibiyeti bulunuyor. 

REAL MADRİS ALAVES CANLI İZLE

Real Madrid Alaves şifresiz canlı izlemek mümkün. S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanıyor. Mücadele Santiago Bernabeu’da oynanırken maçta Alejandro Muniz düdük çalıyor. 

Real Madris Alaves maçı şifresiz izleyebilmek için S Sport ve S Sport Plus abonesi olmanız gerekiyor. 

ARDA GÜLER İLK 11’DE Mİ?

Real Madrid, Alaves’i evinde ağırlarken Arda Güler performansı izlemek isteyen izleyiciler için ilk 11’de yer alıp almaması büyük önem taşıyor. 

REAL MADRİD – ALAVES İLK 11’LER 

Real Madrid: Courtois; Vazquez, Militao, Rudiger, Mendy; Modric, Tchouameni, Valverde; Endrick, Mbappe, Vinicius
Alaves; Sivera; Tenaglia, Abqar, Sedlar, M Sanchez; Jordan, Guevara; Vicente, Stoichkov, Martin; T Martinez

MUHTEMEL 11'LER

Muhtemel 11’lerde de görüldüğü üzere Ancelotti, Arda Güler’e ilk 11’de yer vermemesi Arda Güler hayranlarında hayal kırıklığı yarattı. Ancak Ancelotti’nin maçın ilerleyen dakikalarında Arda Güler’e forma şansı vermesi bekleniyor.