Haberler

CANLI Trabzonspor – Tümosan Konyaspor

Süper Lig 7. haftası heyecan dolu bir maça şahit oluyor. Trabzonspor sahasında Tümosan Konyaspor ile kozlarını paylaşıyor. Futbol severlerin merak ettiğ sorular var. Trabzonspor Tümosan Konyaspor maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? Maç saat kaçta başlıyor. Sakatlıklar, cezalılar ve istatistikler… İşte tüm ayrıntılar.

Abone Ol

Süper Lig 7. Hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Tümosan Konyaspor’u ağırlıyor. Mücadelenin bir hayli heyecanlı geçmesi bekleniyor. İki takımın istatistiklerine baklıldığında Trabzonspor’da işler pek yolunda gitmiyor gibi gözüküyor. 

Lidge 14. Sırada yer alan Trabzonspor belki de en kötü sezonlarından birini geçiriyor diyebiliriz. 14. Sırada yer alan fırtına ekibinin son 5 maçı mücadelesinde yenilgi ve galibiyet bulunmazken sadece beraberliği bulunuyor. 

Rakip Tümosan Konyaspor’a bakıldığında ise durum Trabzonspor’dan biraz daha iyi gözüküyor. 9’uncu sırada yer alan Konyaspor’un 8 puanı ulunurken son 5 maç performansında 2 mağlubiyet 2 beraberlik bir de galibiyet bulunuyor. 

TRAZONSPOR - TÜMOSAN KONYASPOR ŞİFRESİZ İZLE

Sporseverlerin merak ettiği bir diğer soru ise Trabzonspor Tümosan Konyaspor mücadelesinin şifresiz nasıl izlenebileceği? Detayları ise şöyle; 

Trabzonspor Tümosan Konyaspor maçı saat 16.00’da Papara Park arenada oynanıyor. Mücadelede Halil Umut Meler düdük çalışıyor. Tranzonspor Tümosan Konyaspor maçı bein sports 1 hd ekranlarından naklen yayınlanıyor. Maçı şifresiz izlemek için bein sports 1 aboneliği ya da üyeliği bulunması gerekiyor. 
Konyaspor’a rakip olduğu son iki Süper Lig maçını kazanan Trabzonspor’ın rakibini üst üste karşılaşmada mağlup ettiği son dönemi Kasım 2010 ile Eylül 2013 arasıydı. 

Trabzonspor’a konuk olduğu son sekiz maçtaki tek galibiyetini Temmuz 2020’de 4-3 ‘lük skorla alan Konyaspor son yedi ziyaretinde en az ikişer gol yedi. 

 TRABZONSPOR BİR İLKE İMZA ATABİLİR

Kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig sezonunda ilk beş maçından da beraberlikle ayrılan Trabzonspor lig tarihinde bir sezonun ilk altı karşılaşmasında da rakipleriyle yenişemeyen ilk takım olabilir. 

TRABZONSPOR - TÜMOSAN KONYASPOR İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Malheiro, Mendy, Denswil, Eren, Okay, Ozan, Visca, Cham, Orsic, Banza
Konyaspor: Slowik, Boranijasevic, Adil, Bazoer, Guilherme, Jevtovic, Ufuk, Ndao, Pedrinho, Keyta, Umut