Süper Lig 7’nci hafta mücadelesinde Antalyaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe açısından rakiplerinin puan kaybettiği hafta olması dolayısıyla oldukça kritik bir mücadele. Fenerbahçe’nin yek hedefi deplasmanda olsa dahi sahadan 3 puan ile ayrılmak. 

İki takımın son 5 maç performanslarına bakıldığında Fenerbahçe’nin 1 beraberlik, 3 galibiyet ve 1 de mağlubiyet almış durumda.

Ligde üçüncü sırada yer alan Fenerbahçe’nin 13 puanı bulunuyor. Sahadan 3 puan alarak ayrılmak isteyen Fenerbahçe zirve yarışından kopmak istemiyor. 
Ev sahibi Antalyaspor’a bakıldığında ise 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 de beraberlik almış durumda. 8’inci sırada yer alan Antalyaspor’un 8 puanı bulunmakta. 

FENERBAHÇE’DE FRED VE OOSTERWOLDE SINIRDA

Fenerbahçe'de Fred ve Jayden Oosterwolde sarı kart sınırında bulunuyor.

Sakatlıktan yeni kurtulan Osayi’nin ise sağ bekte forma şansı bulması bekleniyor. 

ANTALYASPOR – FENERBAHÇE ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Süper Lig 7. Hafta mücadelesinde Antalyaspor Fenerbahçe mücadelsini şifresiz izleyebilmek mümkün. Bein Sports 1 hd ekranlarında naklen yayınlanan Antalyaspor Fenerbahçe maçı şifresiz izle yebilmek için bein sports 1 hd üyesi olmak ya da üye olmak gerekiyor. 

Antalyaspor Fenerbahçe maçı saat 19.00’da Corendon Ailines Park Antalya Stadı’nda başlıyor. Mücadelede hakem Cihan Aydın düdük çalıyor. 

MUHTEMEL 11’LER

Antalyaspor: Piric, Mert, Veysel, Thalisson, Güray, Kalujinski, Larsson, Erdal, Townsend, Djenepo, Samudio 
Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Jayden, Fred, Szymanski, Amrabat, İrfan Can, Tadic, En-Nesyri