Haberler

CANLI YAYIN Antalyaspor Fenerbahçe

Süper Lig 7. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Antalyaspor Fenerbahçe maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? İstatistikler, cezalılar ve sakatlıklar. İşte Antalya Fener maçına dair tüm ayrıntılar...

Abone Ol

Süper Lig 7’nci hafta mücadelesinde Antalyaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe açısından rakiplerinin puan kaybettiği hafta olması dolayısıyla oldukça kritik bir mücadele. Fenerbahçe’nin yek hedefi deplasmanda olsa dahi sahadan 3 puan ile ayrılmak. 

İki takımın son 5 maç performanslarına bakıldığında Fenerbahçe’nin 1 beraberlik, 3 galibiyet ve 1 de mağlubiyet almış durumda.

Ligde üçüncü sırada yer alan Fenerbahçe’nin 13 puanı bulunuyor. Sahadan 3 puan alarak ayrılmak isteyen Fenerbahçe zirve yarışından kopmak istemiyor. 
Ev sahibi Antalyaspor’a bakıldığında ise 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 de beraberlik almış durumda. 8’inci sırada yer alan Antalyaspor’un 8 puanı bulunmakta. 

FENERBAHÇE’DE FRED VE OOSTERWOLDE SINIRDA

Fenerbahçe'de Fred ve Jayden Oosterwolde sarı kart sınırında bulunuyor.

Sakatlıktan yeni kurtulan Osayi’nin ise sağ bekte forma şansı bulması bekleniyor. 

ANTALYASPOR – FENERBAHÇE ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Süper Lig 7. Hafta mücadelesinde Antalyaspor Fenerbahçe mücadelsini şifresiz izleyebilmek mümkün. Bein Sports 1 hd ekranlarında naklen yayınlanan Antalyaspor Fenerbahçe maçı şifresiz izle yebilmek için bein sports 1 hd üyesi olmak ya da üye olmak gerekiyor. 

Antalyaspor Fenerbahçe maçı saat 19.00’da Corendon Ailines Park Antalya Stadı’nda başlıyor. Mücadelede hakem Cihan Aydın düdük çalıyor. 

MUHTEMEL 11’LER

Antalyaspor: Piric, Mert, Veysel, Thalisson, Güray, Kalujinski, Larsson, Erdal, Townsend, Djenepo, Samudio 
Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Jayden, Fred, Szymanski, Amrabat, İrfan Can, Tadic, En-Nesyri