Türkiye'nin hafızalarına kazınan Münevver Karabulut cinayeti bundan tam 15 yıl önce yaşanmıştı. Katil Cem Garipoğlu'nun intihar edip etmediğine yönelik şüpheler sürerken mezarı açıldı. Adli Tıp Kurumu kemiklerin Garipoğlu'na ait olduğunu açıkladı. Yaşanan gelişmelerin ardından yıllar süren sessizliğini bozan Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Garipoğlu Ekol TV mikrofonlarına "Bana acımıyorsanız Nagihan Hanım'a acıyın" demişti. Bu sözler üzerine anne Nagihan Karabulut, zehir zemberek bir yanıt vermişti. Tülay Garipoğlu bir kez daha Ekol TV'ye konuştu. 

"BANA DEĞİLSE DE NAGİHAN HANIM'A ACIYIN"

Ekol TV'den Gizem Gündoğdu'nun uzattığı mikrofona konuşan Tülay Garipoğlu yaptığı açıklamada, "Artık üzerine konuşulacak bir şey kalmadığını düşünüyorum. Müsaadenizle artık acımızı yaşayalım. İki tarafın da ayrı ayrı acılarla kavrulduk. Bana değilse de Nagihan Hanım'a ( Münevver Karabulut’un annesi) acıyın lütfen" ifadelerini kullanmıştı.

"OĞLU KIZIMI CANLI CANLI KESERKEN BANA ACIDI MI?"

Bu ifadelerden sonra sessizliğini bozan Nagihan Karabulut, Tülay Garipoğlu’na zehir zemberek sözlerle cevap verdi. Karabulut yaptığı açıklamada, “Bu caninin annesi bana değil de Nagihan Hanıma acıyın demiş. Kendisine soruyorum” diyen Nagihan Karabulut “Oğlu kızımı canlı canlı testereyle keserken bana acıdı mı? Bu caniyi 197 gün boyunca saklayıp adalete teslim etmezken kendisi bana acıdı mı?” ifadelerini kullandı.

N A G İ H A N K A R A B U L U T

"SÜREYYA BEY İLE BAHÇELİEVLER'DE BULUŞTUM"

Münevver Karabulut'un annesi ayrıca Garipoğlu annesinin taziye ziyaretinde de bulunmadığını söylemişti. Anne Tülay Garipoğlu bir kez daha Ekol TV mikrofonlarından yanıt verdi: Münevver öldükten sonra ben Süreyya Bey ile Bahçelievler'de buluşup taziyede bulundum. Ailece üzüntümü dile getirdim.

"YETER ARTIK"

Tülay Garipoğlu sözlerine şöyle devam etti: Oğlum cezaevinde öldüğü gün Avukat Rezzan, anne ve babası Silivri'ye gitmişler. Orada kamera karşısına geçip "Ölen Cem Garipoğlu'dur' açıklaması yapmışlar. Ayrıca avukat Rezzan'ın cezaevinde hiç kimsenin kaçma ihtimali olmadığına dair açıklamaları vardır. Yeter artık lütfen. Anne babanın mezar açılsın isteğine de eşim dilekçe ile birkaç yıl önce onay verdi.