Bundan tam 15 yıl önce Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut'u vahşice öldürmüştü. 10 yıl önce cezaevinde intihar ettiği iddia edilen Garipoğlu'nun mezar açılma işlemi gerçekleşti. Fethi kabir raporunda "Cesedin üzerinde kefen, bez veya cesedi çevreleyen herhangi bir materyal olmadığı tarafımızdan çıplak gözle görülmüş olup, kemikler ve kafatası dağınık bir şekilde toprak üstünde bulunmuştur" denildi. 

CEM GARİPOĞLU FETHİ KABİR RAPORU

İstanbul'da Münevver Karabulut'u, 15 yıl önce vahşice öldüren ve 10 yıl önce cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı. Garipoğlu'nun cesedi tabuta alınarak fethi kabir işlemi tamamlandı. Fethi kabir tutanağında, "Kemiklerin serbest vaziyette olup, kefen veya cesedi çevreleyen bir bez bulunmadığı görüldü. Bir adet düğüm içeren 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon poşet görüldü. Cesedin üzerinde kefen, bez veya cesedi çevreleyen herhangi bir materyal olmadığı tarafımızdan çıplak gözle görülmüş olup, kemikler ve kafatası dağınık bir şekilde toprak üstünde bulunmuştur" denildi. 

10 yıllık gizem çözülecek mi? Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı 10 yıllık gizem çözülecek mi? Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı