Tarih 3 Mart 2009'u gösterdiğinde Türkiye korkunç bir haberle sarsıldı. Lise öğrencisi Münevver Karabulut, Cem Garipoğlu tarafından öldürülüp, bedeni parçalanmış halde çöp konteynerinde bulunmuştu. Katil Cem Garipoğlu cinayetten 197 gün sonra teslim olmuş, 10 Ekim 2014'te kendini öldürdüğü iddia edilmişti. Garipoğlu'nun ölümündeki şüpheler yıllardır sürerken; mezarının 10 yıl sonra açılmasına karar verildi. 3 Ekim Perşembe günü Cem Garipoğlu'nun mezarının açılma kararının ardından Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut açıklamalarda bulundu. 

"İÇİMDE BÜYÜK BİR ŞÜPHE VARDI"

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut ise fethi kabir kararının ardından ilk kez konuştu. Sabah'ta yer alan habere göre;  15 yıldır gözüne uyku girmediğini söyleyen Süreyya Karabulut, "Kızımı kaybettim 15 yıldır gözüme uyku girmiyor. Her sabah kızımı görüyorum. Benim kızıma olan manevi borcum vardı. Mezarın açılmasını imkansız görüyordum. Fakat avukatım bunu başardı. İçimde büyük bir şüphe vardı. Bu şüphe artık ortaya çıkacak. Böyle bir karar alındığı için çok mutluyuz. Mezarın açılması vicdanımızı rahatlatacak. Bir nebze olsun kamu vicdanı rahatlayacak" dedi.

On yıllık sır perdesi aralanıyor: Cem Garipoğlu'nun mezarının açılacağı tarih belli oldu On yıllık sır perdesi aralanıyor: Cem Garipoğlu'nun mezarının açılacağı tarih belli oldu