Ekol TV’nin sevilen programlarından olan ve Armağan Çağlayan’ın sunduğu Hepsi Bu Hafta Oldu’nun konuğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır oldu.

“KAZANACAK ADAYLA SEÇİME GİDECEĞİZ”

CHP’li Ali Mahir Başarır, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı hakkında kamuoyunda yapılan tartışmalar üzerine yaptığı açıklamada; “Bizim içimizde adaylık üzerine bir tartışma ve kavga yok. Mevcut aday namzetleri arasında da böyle bir tartışma yok. Tartışılan isimler önemli günlerde hep beraber oluyorlar. Haziran seçimlerinden sonra çok üzgündüm ve uzun süre ben de televizyon seyretmedim. Bir baktım, CHP içerisinde Cumhurbaşkanlığı adaylığı senaryoları diye haberler yapılmaya başlandı. Bu çok saçma geliyor bana. 2023'te yapılan hataları yapmayacağız" ifadelerini kullandı.

"KAZANACAK ADAYLA SEÇİME GİDECEĞİZ"

Ali Mahir Başarır sözlerini, "Kemal Bey’in aday olması hata demiyorum. Ama daha geniş bir perspektifte ve daha geniş bir mutabakatla adayın belirlenmesi gerekirken Kemal Bey çıktı biz de destek verdik. O günlere dönmek istemiyorum. Kazanacak ve toplumun büyük çoğunluğunun kabullendiği bir adayla seçime gideceğiz” ifadeleriyle sürdürdü. 

“HİÇBİRİMİZ SUSMUYORUZ”

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “İktidara, Cumhurbaşkanına, eylemlerine ve söylemlerine karşı hiçbirimiz susmuyoruz. Sustuğumuzu gördünüz mü? En ağır eleştirileri yapıyoruz. Genel Başkan Özgür Özel, 7 bölgede miting yapmış, en ağır cümleleri kullanmış” ifadeleriyle CHP’nin iktidara muhalefet yapmadığı yönünde eleştirilere yanıt verdi.