Hem ülkemizde hem de dünyada bebeklerin cinsiyetini açıklama işi partiye dönüştürülüyor. Bu partiler kimi zaman büyük bir sevince neden olurken; kimi zaman da hayal kırıklığı yaşatıyor. Bunlardan sonuncusu ise şaşkına çevirecek cinsten. Hamile eşinin kendisini aldattığını partide tüm davetlilere izleten adam herkesi şoke etti.  

HAMİLE EŞİNİ HERKESE REZİL ETTİ

Bolivya'da yapılan cinsiyet partisinde yaşananlarsosyal medyada gündem oldu. Bir adam karısının onu aldattığını belgeler ile kanıtladı. Delilleri tek tek gösterdi. Onu aldatan hamile eşini herkese rezil etti. Bolivya'da yapılan bir cinsiyet partisinde yaşanan skandal sosyal medyada gündem oldu.

KARNINDAKİ ÇOCUK KOCASININ ARKADAŞINDAN ÇIKTI

Kadının karnındaki çocuk 4 değil 6 aylıktı ve adamın arkadaşındandı. Aldatılan adam öfkeden gözü dönmüş bir şekilde, "Bu cinsiyet partisi onlarındır, benim değil. İşte hamileliğin 4 ay değil, 6 ay olduğunun kanıtı. Baba olacağım. Çocuk bekliyorum biliyorsunuz ama elimde bazı detaylar var." dedi.

DAVETLİLER ADAMA SALDIRDI

Kocasının sözleri sonrası ne diyeceğini bilemeyen kadın ise , "Bu benim avukatım. Sakin ol aşkım açıklayacağım" dedi. Olayı hayretler içerisinde izleyen davetliler ise kadının kocasını aldattığı adama saldırmaya başladılar.